Algemene Voorwaarden

`Snoeppapiertjes` zijn alle eetbare Sheets die wij leveren, zowel onbedrukt als bedrukt.
Voor de bedrukte Snoeppapiertjes kunt u een keuze maken uit ons online assortiment of u kunt zelf een bestand aanleveren.
Uw bestanden dienen printklaar aangeleverd te worden, dus in de juiste afmeting gezet in bijvoorbeeld Word. Een JPEG/PNG/GIF/BMP is geen printklaar bestand! Deze dient namelijk voor het afdrukken nog in de juiste maat gezet te worden. Wilt u liever dat wij de foto’s/logo’s/plaatjes voor u in het juiste formaat zetten? Geen probleem! Er komt dan wel een kleine vergoeding voor zetkosten bij per te zetten pagina.

Wilt u graag een print bestellen? Kies dan in de webshop voor Zelf Aanleveren*. U ontvangt dan van ons per mail de factuur. Stuur ons als reply op die mail de af te drukken bestanden en evt. extra informatie en zodra de betaling bij ons binnen is, zal uw bestelling binnen 48 uur aan u worden verzonden.
Voor overige producten geldt een besteltermijn van 3-8 werkdagen.

Maak het jezelf makkelijk en maak gebruik van onze Snijservice!
Wij kunnen uw afbeeldingen in vele vormen en maten voorsnijden. Wilt u hier gebruik van maken, kies dan bij uw bestelling de juiste vorm/maat. De meerprijzen staan erbij vermeld.

Heeft u interesse om een grotere hoeveelheid sheets af te nemen (bijvoorbeeld voor de wederverkoop) informeer dan gerust naar onze staffelkortingen!

Wilt u graag gebak bestellen met een eetbare print? Hiervoor verwijzen wij u graag door naar de website van Zoet Goed Taarten www.zoetgoedtaarten.nl .

Leveringsgebieden: Momenteel kunnen wij verzenden naar de volgende landen. Nederland, België.

Let op: het kan voorkomen dat kleuren afwijken van de voorbeelden/aangeleverde afbeeldingen. Tevens kan het voorkomen, zeker bij donkerdere kleuren, dat er fijne stippeltjes op de print ontstaan. Dit is bij eetbare inkt helaas niet altijd te voorkomen en het risico hiervoor ligt bij de besteller. Wij zullen er altijd ons uiterste best voor doen om zo mooi mogelijke `Snoeppapiertjes` te leveren.

*Snoeppapiertje en Zoet Goed Taarten zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor het afdrukken van zelf aangeleverde afbeeldingen waarop het auteursrecht of merkenrecht van toepassing is. Kosten die hieruit voortvloeien voor zowel de klant als Snoeppapiertje/Zoet Goed Taarten zijn volledig voor rekening van de klant/afnemer.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2015 - 2021 Snoeppapiertje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel