Over Snoeppapiertje

eigenaar Chantal

 

Graag wil ik me even voor stellen...
Ik ben Chantal. Ik ben 44 jaar en al enkele jaren de drijvende kracht achter Snoeppapiertje en Zoet Goed Taarten.

 

Ik ben geboren en getogen in Zeeland. Het eerste deel van mijn leven heb ik in Middelburg gewoond en nu woon ik al jaren met mijn gezin in het mooie Vlissingen met haar prachtige Boulevard en strand.

 

Zodra de zon zich laat zien ben ik het liefste in mijn tuin en tussen de bedrijven door zit ik regelmatig met mijn voeten in het zand van het Vlissingse Badstrand. Daar kom ik tot rust en doe ik inspiratie op voor mijn taarten en producten. 

 

Ik herinner me dat mijn moeder in mijn jeugd ook altijd taarten bakte. Ze maakte als kind al verjaardagstaarten voor mij en mijn broer. Toen ik ouder werd moest ik dan het zandtaart deeg klaarmaken zodat het kon rusten en zij later die dag een heerlijke appeltaart voor ons kon maken. De passie voor pakken voor bakken heb ik van haar meegekregen. Daarnaast ben ik gewoon een zoetkauw.

Ik ben begonnen als thuis bakker. Ik maakte taarten voor mijn gezin appeltaart schuimtaart bolussen en ik wilde weten hoe je een lekkere taart kom maken van biscuit en fondant. Zo zijn de meeste taartfreakies onder ons begonnen denk ik. Ik heb mezelf alles aangeleerd. Veel filmpjes gekeken op YouTube en programma’s op televisie.

Toen ik eind 2017 eigenaar werd van Zoet Goed Taarten kwam ik ook in aanraking met de mogelijkheden van het gebruik van eetbare prints. Nog niet eerder had ik hiermee gewerkt maar ik zag meteen de eindeloze mogelijkheden. Zowel voor gebruik in mijn eigen atelier maar vooral voor gebruik bij de mensen thuis en in de horeca, bij hotels, restaurant en cateringbedrijven.

Ik word blij als ik mensen kan inspireren, hen kan helpen om van een idee een plan te maken dat vervolgens realiteit wordt. Mijn doel is altijd dat je een product ontvangt dat aan je verwachtingen voldoet. Om deze reden hebben we in onze webshop geprobeerd om zoveel mogelijk vragen alvast te beantwoorden. Stel gerust al je vragen, via de social media pagina's maar ook zeker via de contact pagina! Ik help je graag verder...

 

Liefs van Chantal

© 2015 - 2021 Snoeppapiertje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel